Autoškola Laguna - Online testovi

Što su online testovi?

Online testovi su simulacija predispitnih testova sa manjim izmjenama zbog prilagodbe rješavanju putem web-a.

Upute za rješavanje

Test se sastoji od ukupno 38 pitanja. Vrijeme rješavanja testa je 45 minuta.Neka od pitanja mogu imati i više točnih odgovora(ne samo jedan).Na pitanja odgovarate tako da pokazivačem miša kliknete na "checkbox" pokraj odgovora za koji mislite da je točan. Nakon što izaberete odgovor klikom na "checkbox", on postaje selektiran(pojavi se kvačica).
Na pojedina pitanja ce biti potrebno upisati brojku u polje za to predviđeno(npr. dopuštenu brzinu).

Kada završite sa rješavanjem testa kliknite na gumb "Pogledaj rezultate" koji se nalalazi na dnu stranice sa testovima, nakon čega ćete automatski biti prebačeni na stranicu gdje ćete moći vidjeti rezultate te dali ste zadovoljili kriterije testa.

Ukoliko test ne riješite u zadanom vremenu (45 minuta) automatski ćete biti prebačeni na stranicu sa rezultatima jer je vrijeme rješavanja isteklo.

Kriterij za ocjenjivanje

Ukupan broj bodova u testu iznosi 120 bodova,a pitanja se razlikuju po broju bodova.Pokraj svakoga pitanja piše koliko ono nosi bodova.Za prolaz je potrebno zadovoljiti minimalno 90% bodova od ukupnoga broja bodova.

Ukoliko ste spremni za početak rješavanja testa kliknite na gumb "Započni test", a za povratak na početnu stranicu kliknite na gumb "Vrati se".


                                                                                 

 
:: Copyright© 2003. Autoškola Laguna d.o.o. All rights reserved :: izrada web stranica: dexter.hr